Cabinet individual – Psiholog Gabriela Bâzâitu 

psiholog constanta
Bun venit! O să încep prin a vă spune că toți putem avea momente dificile în viață, momente în care să simtiti teamă, tristețe, furie, iritare, frică durere. A fi echilbrat emoțional este important pentru confortul personal al fiecăruia dintre noi. Ai curajul de a apela la îndrumarea unui psiholog!
Cabinetul Individual de Psihologie – Gabriela Bâzâitu – se adresează copiilor, adolescenților și adulților aflați în astfel de momente dificile, sau care sunt interesați de dezvoltare personală, optimizarea performanțelor și obținerea succesului în activitatea profesională.
Noi înșine avem resursele și capacitatea de a face schimbări în viața noastră dacă asta ne dorim. Valorile fiecărui om sunt importante pentru deciizle pe care le ia și devine nefericit dacă îi sunt încălcate. Psihologul poate fi ghidul tău în procesul de schimbare și redefinire personală.
psiholog constanta peisaj
Sunt un psiholog cu experiență în tratarea problemelor emoționale și psihologice incluzând:  dezvoltarea personală, stima de sine, depresie, furie, autoblamare, gelozie, culpabilitate, anxietate, probleme personale și familiale, probleme relaționale, divorț, abandon. Alte probleme tratate cu succes prin intermediul psihoterapiei : fobii, obsesii, ticuri, atacuri de panică, tulburări de dinamica sexuala, tulburări ale comportamentului alimentar, dependențe (alcool, droguri, țigări, jocuri de noroc – gambling etc.), timiditate, evitare, eritem pudic, doliu, managementul durerii.
Nu reprezintă un semn de slăbiciune apelarea la serviciile unui psiholog, ci dimpotrivă, este un semn de maturitate și de conștientizare că unele lucruri din viața ta nu merg așa cum ți-ai dori și este recomandat să cerem sprijin în acest sens unui psiholog, care te poate îndruma în acest sens.
psiholog constanta psihoterapeut
Pentru succesul demersului pe care îl face un psiholog este importantă dorința de schimbare pe care o are persoana care apelează la serviciile unui psiholog.  Un cabinet de psihoterapie este un loc în care vă puteți simți înțeleși, îndrumați, susținuți fără a fi judecați sau etichetați, iar acest cabinet îl găsești în Constanța, la adresa de aici.
Ca psiholog pot lucra cu copii, adolescenți și adulți – individual sau cupluri si familii. În procesul psihoterapeutic folosesc elemente combinate din psihoterapia scurtă, orientată pe obiective și soluții, psihoterapia cognitiv-comportamentală, psihoterapie de familie și Hipnoză eriksoniană.
psiholog constanta manie tristete frica fobie divort
Unii oameni se tem să apeleze la un psiholog, pentru că secretele sau problemele lor pot fi dezvăluite, dar pentru a liniști și a elimina această teamă, vă îndrum să citiți aici sau următorul paragraf din Codul Deontologic al Profesiei de Psiholog cu Drept de Liberă Practică:
Psihologii vor proteja confidentialitatea tuturor informatiilor adunate în timpul activitatilor lor profesionale si se vor abtine de la dezvaluirea informatiilor pe care le detin despre colegi, clientii colegilor, studenti si membrii organizatiilor, exceptie facând situatiile: pentru protectia sanatatii publice, pentru prevenirea unui pericol iminent, pentru prevenirea savârsirii unei fapte penale sau pentru împiedicarea producerii rezultatului unei asemenea fapte ori pentru înlaturarea urmarilor prejudiciabile ale unei asemenea fapte. Divulgarea, de catre psihologi, a unor date care le-au fost încredintate sau de care au luat cunostinta în virtutea profesiei, daca aceasta este de natura a încalca clauza de confidentialitate, este interzisa.
În concluzie, obiectivul meu psihoterapeutic este de a te învăța să devii independent. Vom învăța împreună să rezolvăm problemele și, cel mai important, vom învata să nu mai repetăm aceleași greșeli în momentul în care viața ne va pune iarăși față în față cu o temă similară.
 Putem oricând să ne întâlnim la cabinetul meu din Constanța pentru o consiliere psihologică – detalii aici!