Povesti

Îmi este FRICĂ!

Era vara dinainte de clasa I, iar Robert tocmai se mutase într-un cartier nou. Era foarte fericit din această cauză, deoarece erau mulți copii de vârsta lui în acel cartier. El și sora lui aveau o curte mare în spatele casei în care se puteau juca, iar părințiilor le-au construit Citește în continuare »

De Gabriela Bâzâitu, Acum
Povesti

Răsplata

  Într-un sat de munte, era un om vestit pentru hărnicia sa. Dar, pe cât de muncitor era omul, pe atât de leneș era fiul său. Toată ziua ar fi stat degeaba și tot nu s-ar fi plictisit. Numai că, într-o după-amiază, se duse la tatăl său și îi spuse: Citește în continuare »

De Gabriela Bâzâitu, Acum
Povesti

Cum să-ți faci prieteni

Deschiderea de a face ceva diferit, dorința de a explora noi relații, modalități de a lega noi prietenii, a învăța ce funcționează și ce nu, a face complimente, a-i ajuta pe ceilalți sunt aspectele pe care această poveste le țintește. Uneori poate fi trist dacă ești un șoarece care locuiește Citește în continuare »

De Gabriela Bâzâitu, Acum
Vă povestesc despre...

Dezvoltarea inteligenței emoționale a copiilor – cheia succesului în viața viitorului adult

Trăim într-o perioadă marcată de schimbări rapide, suntem puși permanent în fața unor noi provocări, lumea nu mai este la fel de sigură și predictibilă cum era odată, iar din punctul de vedere al copiilor, creșterea și maturizarea sunt mai dificile decât au fost până acum. Realitatea ne demonstreazăcă persoanele Citește în continuare »

De Gabriela Bâzâitu, Acum