Comoara cunoașterii

by | Apr 26, 2020 | Povești pentru dezvoltare personală | 0 comments

Tractorul unui fermier nu mai mergea. Toate încercările fermierului și al prietenilor săi de a-l repara dăduseră greș. În cele din urmă, omul ajunse să cheme un specialist. Omul examină tractorul, activă demarorul, deschise capota și se uită atent la tot. Până la urmă luă un ciocan. Cu o singură lovitură într-o singură parte a motorului, îl făcu să meargă din nou. Motorul zumzăi ca și cum n-ar fi fost defect niciodată. Dar când fermierul văzu nota de plată a expertului, se înfurie foarte tare.

”Cum, vrei cincizeci de dolari, când tot ce ai făcut a fost lovitură cu ciocanul?”

”Dragă prietene, răspunse omul, pentru lovitura cu ciocanul am calculat numai un dolar. Dar trebuie să cer patruzeci și nouă de dolari pentru știința mea unde să lovesc.”

 

”Povești orientale ca instrumente de psihoterapie” Nossrat Peseschkian

 

By Gabriela Bâzâitu

Sunt aici pentru a-ți oferi toate cunoștințele mele profesionale, toate calitățile mele personale și întreaga experiența de viață în scopul de a te ghida în drumul tău spre dezvoltarea personală sau pentru ca tu să-ți poți crea și trăi viața așa cum îți imaginezi; să te cunoști, să te accepți și să te iubești pe tine însuți așa cum ești sau să te schimbi dacă tu crezi că asta e necesar.
i

Asemănătoare

Împreună este mai bine!

Dezvoltarea personală a copilului în primii ani de viață este necesară pentru că ea constituie baza echilibrului emoțional și cheia către o viață împlinită pe viitor.
Înscrie-ți copilul la unul din grupurile de dezvoltare personală pentru copii pentru ca el să beneficieze de cel mai bun început de drum.

Comentează

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi magia grupurilor de dezvoltare personală pentru copii