Așează-te și scrie-mi. Destinde-te și sună.

Trimite un mesaj

Vreau să trimit un mesaj anonim

Vreau să fiu contactat(ă) la numărul de telefon personal:

Termeni și condiții

11 + 15 =

WhatsApp

Știai că: 90% dintre oameni reușesc să spună prin text mai multe decât ar spune față în față?  Trimite-mi un mesaj pe WhatsApp.

Telefon personal

Emoțiile noastre nu afectează modul în care comunicăm. De fapt, este chiar opusul: modul în care comunicăm are o influență asupra dispoziției noastre.

Facebook Messenger

Știai că: dacă vorbești cu tine însuți e normal? Aduce echilibru emoțional și îmbunătățește performanțele mentale. Totuși, discuțiile cu un psiholog pot elimina definitv o problemă.

A fi organizat înseamnă a fi mai productiv, mai pregătit pentru neprevăzut și mai liniștit. Așadar, îți propun un set de reguli de urmat în cadrul ședințelor de terapie individuală sau, după caz, pentru grupurile de dezvoltare personală.

}
Respectă ora stabilită

Te rog să respecți ora stabilită pentru fiecare ședință. În cadrul ședințelor individuale de psihoterapie este important să nu te suprapui cu persoana care are ședință înainte sau după tine. Astfel, respecți confidențialitatea ședințelor tale de terapie, dar și ale celorlalți.

...DACĂ TOTUȘI ÎNTÂRZII

Dacă se întâmplă să întârzii, vom respecta programul stabilit inițial pentru a nu afecta următoarea programare; astfel, vei oferi posibilitatea unei alte persoane aflată în dificultate să beneficieze de o ședință de psihoterapie.l

+
Anulează sau reprogramează

În cazul în care nu anunți în timp util anularea sau reprogramarea ședinței, contravaloarea acesteia va fi achitată integral cu ocazia următoarei programări, aceasta fiind o dovadă a respectului reciproc.

ȘEDINȚĂ GRATUITĂ
Dacă din diverse motive, eu nu voi onora ședința stabilită, următoarea sesiune de psihoterapie va fi gratuită.l

Sunt aici pentru a-ți oferi toate cunoștințele mele profesionale, toate calitățile mele personale și întreaga experiența de viață cu scopul de a te ghida în drumul tău spre dezvoltarea personală sau pentru ca tu să-ți poți crea și trăi viața așa cum îți imaginezi; să te cunoști, să te accepți și să te iubești pe tine însuți așa cum ești sau să te schimbi dacă tu crezi că asta e necesar.