Crede în Dumnezeu și leagă cămila bine

de | apr. 26, 2020 | Povești pentru dezvoltare personală | 0 comentarii

Credincioşii au venit în mulţime pentru a auzi cuvintele profetului Mahomed. Un bărbat a ascultat atent şi devotat, s-a rugat cu credinţă şi fervoare, şi, în cele din urmă l-a părăsit pe profet când a venit seara. El a ieşit cu greu din mulţime, dar imediat a venit într-un suflet înapoi şi a început să se plângă, cu o voce agitată:

― O, Doamne! În această dimineaţă mi-am condus cămila către tine, profetul Domnului, ca să te ascult. Acum, cămila a plecat. Este aceasta justiţia divină? Este aceasta răsplata pentru credinţa mea? Este aceasta mulţumirea pentru rugăciunile mele?

Mahomed a ascultat aceste cuvinte disperate şi a răspuns cu un zâmbet îngăduitor

― Crede în Dumnezeu şi leagă cămila bine (sigur).

By Gabriela Bâzâitu

Sunt aici pentru a-ți oferi toate cunoștințele mele profesionale, toate calitățile mele personale și întreaga experiența de viață în scopul de a te ghida în drumul tău spre dezvoltarea personală sau pentru ca tu să-ți poți crea și trăi viața așa cum îți imaginezi; să te cunoști, să te accepți și să te iubești pe tine însuți așa cum ești sau să te schimbi dacă tu crezi că asta e necesar.
i

Asemănătoare

Împreună este mai bine!

Dezvoltarea personală a copilului în primii ani de viață este necesară pentru că ea constituie baza echilibrului emoțional și cheia către o viață împlinită pe viitor.
Înscrie-ți copilul la unul din grupurile de dezvoltare personală pentru copii pentru ca el să beneficieze de cel mai bun început de drum.

Comentează

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi magia grupurilor de dezvoltare personală pentru copii