Atelier pentru dezvoltarea personală a copiilor
Dacă îți dorești să te înțelegi mai bine cu copilul tău sau ca el să fie mai independent și să se poată descurca în orice împrejurare, sau te interesează cum poate fi copilul tău mai spontan, mai creativ, cum poate învăța să-și exprime mai ușor emoțiile, te poți alătura unui atelier de dezvoltare personală pentru copii.
- Creșterea stimei de sine
- PÎmbunătățirea capacității de relaționare și comunicare interpersonală
- wOptimizarea exprimării emoționale
- O Reducerea comportamentelor problematice
- Activarea/dezvoltarea resurselor personale
Poate participa și copilul tău!
Prin participarea la câteva ateliere pentru dezvoltare personală, copilul tău va atinge un grad mai înalt de inteligență emoțională, care îi va asigura acestuia, ca adult, o viată liniștită, fericită și responsabilă. În cadrul atelierului pentru dezvoltare personală folosim tehnici precum art-terapia, dramatizarea, jocuri de rol și povești terapeutice.
Atelierele se organizează pe criteriul vârstei
Un atelier este format din maxim 10 copii, iar întâlnirile au loc săptămânal. O sesiune are o durată de două ore. Eficiența programului este atinsă prin participarea la minim 8 până la 10 sesiuni. Taxa de participare este afișată în secțiunea „Tarife” și include toate materialele folosite pe durata ședințelor.
ATENȚIE! Prețul afișat pe site la secțiunea pentru atelierele de dezvoltare personală, este valabil pentru un modul de 10 ședințe, iar sesiunile pierdute nu se pot recupera la o dată ulterioară, din motive ce țin de logistică și spațiu (suprapunerea peste alte ateliere deja aflate în derulare). Fiecare modul se va desfășura la data stabilită, săptămânal, până la finalizare. Prețul pentru un modul poate fi achitat și pentru fiecare ședință în parte, însă, clientul are obligația să achite prețul integral al modulului indiferent la câte ședințe participă.
DEZVOLTARE PERSONALĂ
Am simțit dintotdeauna un puternic impuls de a-i ajuta pe cei din jur și o afecțiune deosebită pentru copii. Aceste lucruri m-au determinat să urmez cursurile unei facultăți de psihologie și ulterior, o formare de specialitate în psihoterapie Ericksoniană, devenind psihoterapeut. De la copii, am învățat că viața fără creativitate, povești și jocuri poate deveni anostă și lipsită de sens.
Într-o atmosferă caldă, securizată, copilul tău își va îndrepta atenția asupra cunoașterii de sine și a celor din jurul lui. În urma acestor întâlniri, copilul tău va învăța:
- Nsă se cunoască mai bine;
- Nsă aibă mai multă încredere în forțele proprii;
- Nsa-și dezvolte o atitudine pozitivă și o mentalitate de învingător;
- Nsă-și exprime emoțiile și opiniile personale într-un mod adaptativ;
- Nsă-i cunoască și să-i accepte mai ușor pe ceilalți;
- Nsă-și îmbunătățească relația cu părinții;
- Nsă-și dezvolte creativitatea și spontaneitatea.