Grup de dezvoltare personală pentru copii

grupuri dezoltare personala pentru copii

Fie că îți dorești să te înțelegi mai bine cu copilul tău sau ca el să fie mai independent și să se poată descurca în orice împrejurare, ori te interesează cum poate fi copilul tău mai spontan, mai creativ, cum pot învăța să-și exprime mai ușor emoțiile, te poți alătura unui grup de dezvoltare personală pentru copii organizat în cadrul cabinetului meu de psihologie.

Cum poți participa la un grup de dezvoltare personală împreună cu copilul tău?

dezvoltare persoanala pentru copii

Prin participarea la câteva grupuri de dezvoltarea personală, copilul tău va atinge un grad mai  înalt de inteligență emoțională, care  îi va asigura acestuia, ca adult, o viată liniștită, fericită și responsabilă. În cadrul grupului de dezvoltare personală folosim tehnici precum art-terapia, dramatizarea, jocuri de rol și povești terapeutice. Scopul unui grup de dezvoltare personală este creșterea stimei de sine, îmbunătățirea capacității de relaționare și comunicare interpersonală, optimizarea exprimării emoționale, reducerea comportamentelor problematice, activarea/dezvoltarea resurselor.

Cum se întâmplă magia?

Într-o atmosferă caldă, securizată, copilul tău își va îndrepta atenția asupra cunoașterii de sine și a celor din jurul lui. În urma acestor întâlniri, copilul tău va învăța:
să se cunoască mai bine;
să aibă mai multă încredere în forțele proprii;
sa-și dezvolte o atitudine pozitivă și o mentalitate de învingător;
să-și exprime emoțiile și opiniile personale într-un mod adaptativ;
să-i cunoască și să-i accepte mai ușor pe ceilalți;
să-și îmbunătățească relația cu părinții;
să-și dezvolte creativitatea și spontaneitatea.

Grupurile de copii se organizează pe criteriul vârstei:

5-7 ani : 10.00-12.00
7-10 ani: 12.30-14.30
10-12 ani: 15.00-17.00

Grupul va fi format din maxim 10 copii, iar întâlnirile vor fi săptămânale. O sesiune are o durată de 2 ore și are loc sâmbăta. Pentru a obține o eficiență maximă în urma participării la aceste grupuri, sunt necesare 10 sesiuni. Taxa de participare este afișată în secțiunea „Tarife practicate” și include materialele folosite.

BONUS: „Cafeneaua părinților” grup de discuții organizat înaintea începerii programului de dezvoltare personală și la finalul acestuia.

Adresa și data primei sesiuni vor fi anunțate telefonic sau prin sms.

Înscrie-te și tu!

grupuri dezvoltare personala