Psiholog Gabriela Bazaitu

„Dacă ai fost mulțumit(ă) de serviciile de care ai beneficiat sau ai de făcut propuneri de îmbunătățire a calității programelor oferite, te invit să lași un comentariu.”

Gabriela Bâzâitu

PSIHOLOG ȘI PSIHOTERAPEUT

Psihologie și psihoterapie la standarde înalte

Ce spun clienții

Nu mi-am imaginat nicio clipă că va reuși cineva să îmi motiveze copilul și să îl transforme într-un copil curajos, să ajungă să meargă cu zâmbetul pe buze la grădiniță (de unde nu voia sub nicio formă să meargă), să o ajute pe mica mea buburuză să scape de temerile ei și să fie un alt copil la propriu! Doar cuvinte de laudă și mii de mulțumiri doamnei Gabriela, pe care fetița mea efectiv o adoră!

Adela R.

(5/5)

„Un om cald și dedicat, recomand cu încredere, noi am făcut foarte puțin dintr un modul, dar rezultatul este unul bun, cu siguranță ne vom reîntoarce!”

Ana Maria C.

(5/5)

„Un profesionist desăvârșit, un suflet bun și blând, de o calmitate cum rar am întâlnit, o persoană ce iubește copiii în egala măsura!!! Mulțumim pentru ajutor și efortul depus!!!”

Mihaela G.

(5/5)

„Atât la dezvoltare personală cât și la terapie individuală, băiețelul meu a fost foarte încântat de doamna psiholog, făcând progrese. Suntem foarte mulțumiți de serviciile doamnei și oricând vom avea nevoie vom apela cu încredere. Răbdarea, calmul, profesionalismul dânsei ne-a câștigat. Recomand cu multa încredere!”

Alina T.

(5/5)
Psiholog Gabriela Bazaitu

„Îți mulțumesc că ai încredere în profesionalismul meu și te asigur că întotdeauna vei beneficia din partea mea de servicii de terapie la cel mai înalt nivel.

Gânduri bune!”

Cele mai importante evenimente și activități pentru copii și părinți. GoKid! Mulțumim pentru colaborare!