Povestea baloanelor

by | Sep 26, 2021 | Povești pentru dezvoltare personală | 0 comments

     Un profesor a adus baloane la școală și a cerut copiilor să le umfle apoi fiecare să-și scrie numele pe balonul primit. Profesorul a luat apoi baloanele și le-a aruncat pe hol, amestecându-le, iar la sfârșit, le-a dat 5 minute ca fiecare copil să-și găsească balonul.

Copiii au alergat peste tot, căutând frenetic însă pe măsură ce timpul expira, niciunul nu a reușit să-și găsească balonul!

Atunci, profesorul le-a cerut copiilor să ia cel mai apropiat balon de ei și să-l dea persoanei al cărei nume este pe balon. În mai puțin de 2 minute, fiecare avea propriul balon.

La sfârșit, profesorul a spus:

”Baloanele sunt precum fericirea! Nimeni nu o va găsi dacă o caută doar pentru el. În schimb, dacă fiecare se îngrijește de celălalt, și-o va găsi cât mai repede posibil.”

Fericirea noastră constă în fericirea altora. Oferă fericire altora și o vei primi pe a ta!

By Gabriela Bâzâitu

Sunt aici pentru a-ți oferi toate cunoștințele mele profesionale, toate calitățile mele personale și întreaga experiența de viață în scopul de a te ghida în drumul tău spre dezvoltarea personală sau pentru ca tu să-ți poți crea și trăi viața așa cum îți imaginezi; să te cunoști, să te accepți și să te iubești pe tine însuți așa cum ești sau să te schimbi dacă tu crezi că asta e necesar.
i

Asemănătoare

Împreună este mai bine!

Dezvoltarea personală a copilului în primii ani de viață este necesară pentru că ea constituie baza echilibrului emoțional și cheia către o viață împlinită pe viitor.
Înscrie-ți copilul la unul din grupurile de dezvoltare personală pentru copii pentru ca el să beneficieze de cel mai bun început de drum.

Comentează

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi magia grupurilor de dezvoltare personală pentru copii