Alege serviciul sau tipul de terapie potrivit pentru tine și copilul tău.

Psihoterapie

de grup

Apartenența la grup este un motor puternic, care stimulează încrederea în sine și oferă acel sprijin și acea încurajare necesare conștientizării propriilor calități și abilități. În grup te debarasezi de sentimentul de însingurare, de teama de respingere, de nesiguranța de sine.

Recomand psihoterapia individuală pentru persoanele care întâmpină diferite probleme de adaptabilitate, neplăcere psihica și fizică, relații inadecvate cu ceilalți, traume din prezent sau trecut, regăsirea spontaneității sau nemulțumiri generate de performantele profesionale.

Atelier pentru dezvoltarea personală a copiilor și adolescenților.

10 ședințe a câte 120 de minute
Lei600/ 10 ședințe
  • Obiectiveexprimare corporala, spontaneitate, creativitate, imagine de sine, autonomie, competente emoționale și sociale.
  • Acest modul este o forma de însoțire psihologică a copilului în procesul cunoașterii de sine, oferindu-i acestuia posibilitatea creșterii încrederii în sine și a capacității de a se adapta cât mai eficient și creativ la diverse situații din viața sa.

Psihoterapie individuală

Ședințele de psihoterapie  individuală sunt recomandate pentru persoanele care întâmpină diferite probleme de adaptabilitate, neplăcere psihica și fizică, relații inadecvate cu ceilalți, traume din prezent sau trecut, regăsirea spontaneității sau nemulțumiri generate de performantele profesionale.

Psihoterapie individuală MAX

90 de minute
Lei170/ședință
  • Aplicabilitate: dezvoltare personală, recăpătarea stimei de sine, depresie, furie, auto-blamare, gelozie, culpabilitate, anxietate, probleme personale și familiale, probleme relaționale, divorț, abandon, fobii, obsesii, ticuri, atacuri de panică, tulburări alimentare, dependențe, timiditate, evitare, eritem pudic, doliu, managementul durerii.

Psihologie clinică

Ședințele de psihologie clinică au ca scop evaluarea complexă a unui copil sau a unui adult, dar și evaluarea nivelului de inteligență.

Psihologia clinica  are ca scop studiul factorilor psihologici care sunt implicați în starea de sănătate și de boală: Psihologul intervine pentru a preveni bolile dar și pentru a le trata.

Nivel de inteligență

50 de minute
Lei100/ședință
  • Evaluarea psihologică a nivelului de inteligență se efectuează prin aplicarea Matricilor progresive Raven.