Alege serviciul sau tipul de terapie potrivit pentru tine și copilul tău

Psihoterapie individuală

Ședințele de psihoterapie  individuală sunt recomandate pentru persoanele care întâmpină diferite probleme de adaptabilitate, neplăcere psihica și fizică, relații inadecvate cu ceilalți, traume din prezent sau trecut, regăsirea spontaneității sau nemulțumiri generate de performantele profesionale.

Psihoterapie individuală MAX

90 de minute
Lei350/ședință
  • Aplicabilitate: dezvoltare personală, recăpătarea stimei de sine, depresie, furie, auto-blamare, gelozie, culpabilitate, anxietate, probleme personale și familiale, probleme relaționale, divorț, abandon, fobii, obsesii, ticuri, atacuri de panică, tulburări alimentare, dependențe, timiditate, evitare, eritem pudic, doliu, managementul durerii.

Psihoterapie de grup

Apartenența la grup este un motor puternic, care stimulează încrederea în sine și oferă acel sprijin și acea încurajare necesare conștientizării propriilor calități și abilități. În grup te debarasezi de sentimentul de însingurare, de teama de respingere, de nesiguranța de sine.

Recomand psihoterapia individuală pentru persoanele care întâmpină diferite probleme de adaptabilitate, neplăcere psihica și fizică, relații inadecvate cu ceilalți, traume din prezent sau trecut, regăsirea spontaneității sau nemulțumiri generate de performantele profesionale.

Atelier pentru dezvoltarea personală a copiilor și adolescenților.

10 ședințe a câte 120 de minute
Lei1000/ 10 ședințe
  • Obiective: exprimare corporala, spontaneitate, creativitate, imagine de sine, autonomie, competente emoționale și sociale.
  • Acest modul este o forma de însoțire psihologică a copilului în procesul cunoașterii de sine, oferindu-i acestuia posibilitatea creșterii încrederii în sine și a capacității de a se adapta cât mai eficient și creativ la diverse situații din viața sa.

Psihologie clinică

Ședințele de psihologie clinică au ca scop evaluarea complexă a unui copil sau a unui adult, dar și evaluarea nivelului de inteligență.

Psihologia clinica  are ca scop studiul factorilor psihologici care sunt implicați în starea de sănătate și de boală: Psihologul intervine pentru a preveni bolile dar și pentru a le trata.

Nivel de inteligență

50 de minute
Lei200/ședință
  • Evaluarea psihologică a nivelului de inteligență se efectuează prin aplicarea Matricilor progresive Raven.

Consiliere parenting

Pentru a te sprijini și a te ajuta în procesul de educație parentală, îți voi oferi cunoștințele, abilitățile și sprijinul emoțional de care ai nevoie. Voi evalua starea de fapt existentă, voi identifica orice aspect al dinamicii familiale care ar fi putut contribui, menține sau înrăutăți problema și te voi îndruma pe parcursul procedurii.

Consilierea parentală te va ajuta să înțelegi abordarea parentală actuală, precum și să determini cerințele copilului sau ale copiilor tăi, permițându-ți să fii cel mai bun părinte posibil pentru el, având în același timp grijă de nevoile tale și ale celorlalți membri ai familiei. 

Achită o sumă flexibilă!

Aici ai posibilitatea de a transmite suma dorită într-un mod flexibil. Apăsând butonul de mai jos vei fi redirecționat către platforma de plată unde ai posibilitatea să alegi suma pe care vrei să o achiți indiferent de serviciul de care ai beneficiat. Gânduri bune!

Procesarea unei plăți durează până la 3 zile.

Achită prin transfer bancar

Poți achita un serviciu prin transfer bancar folosind detaliile de mai jos. În funcție de contul bancar folosit, plata poate fi efectuată într-un interval de maxim 3 zile lucrătoare de la data efectuării plății.

 

Cont bancar: RO90 INGB 0000 9999 0367 2584
Deschis la: ING Bank
Titular cont: Cabinet individual de psihologie – Gabriela Bâzâitu