Să facem cunoștință!

           Despre mine pot să spun că am simțit dintotdeauna un puternic impuls de a-i ajuta pe cei din jur și o afecțiune deosebită pentru copii. Aceste lucruri m-au determinat să urmez cursurile unei facultăți de psihologie și ulterior, o formare de specialitate în psihoterapie ericksoniană, devenind psihoterapeut.

psiholog constanta oameni

          Activitatea mea de psiholog clinician și psihoterapeut mă pune în contact cu oameni de diferite vârste și cu diferite probleme. De la ei am învățat că oamenii au resurse și capacitatea de a face schimbări în viața lor dacă asta își doresc. Valorile fiecărui om sunt importante pentru deciziile pe care le iau și devine nefericit daca îi sunt încălcate. De la copii, am învățat că viața fără creativitate, povești și jocuri poate deveni anostă și lipsită de sens.

psiholog constanta creativitate

          Sunt aici pentru a oferi toate cunoștințele mele profesionale, toate calitățile mele personale și întreaga experiența de viață în scopul de a te ghida în drumul tău spre dezvoltarea personală sau pentru ca tu să-ți poți crea și trăi viața așa cum îți imaginezi; să te cunoști, să te accepți și să te iubești pe tine însuți așa cum ești sau să te schimbi dacă tu crezi că asta e necesar.

psiholog constanta bun

          În ultimii ani am învățat, experimentat si simțit ce este, ce semnifică și ce efecte are gândirea pozitivă. Acest lucru mă determină să mă gândesc mai ales la partea bună a lucrurilor pentru că știu că acesta este secretul pentru a obține ceea ce îți dorești. Mi-aș dori să dezvălui acest secret și celor care într-un moment sau altul al vieții lor simt că au nevoie de sprijin și încurajare.

          – Gabriela Bâzâitu –

 

Măsuri Covid-19. Ne adaptăm!

Ne adaptăm măsurilor restrictive impuse de răspândirea virusului Covid-19 și mutăm ședințele de terapie pe internet. În următoarea perioadă toate ședințele de psihoterapie se vor derula in mediul online.  Pentru programări te rog să vizitezi secțiunea contact. Sănătate și gânduri bune! Gabriela Bâzâitu.