Psihoterapie

Psihoterapie individuală

Ședință de psihoterapie individuală pentru copii, adolescenți și adulți. Durata unei ședințe este de aproximativ 50 de minute.


Psihoterapie individuală

Ședință de psihoterapie individuală pentru copii, adolescenți și adulți. Durata unei ședințe este de aproximativ 90 de minute.

Psihologie clinică

Evaluare

Evaluare psihologică complexă. Durata unei ședințe de evaluare complexă este de aproximativ 90 de minute, timp în care sunt efectuate minim 3 teste.


Nivel inteligență

Evaluare psihologică a nivelului de inteligență. În cadrul acestei evaluări sunt folosite Matricile progresive Raven. Durata unei ședințe de evaluare a nivelului de inteligență durează aproximativ 50 de minute.


Psihoterapie de grup

Ședință de psihoterapie de grup pentru dezvoltarea personală. Durata programului este de 120 de minute.


Pachet psihoterapie de grup pentru copii

Ședință de psihoterapie de grup pentru dezvoltarea personală a copiilor. Pachetul conține 10 sesiuni de psihoterapie de grup, fiecare sesiune având o durată de 120 de minute. Ședințele de psihoterapie includ toate materialele necesare desfășurării activităților pe durata celor 10 sesiuni.


Pachet psihoterapie de grup pentru copii – BUSOLA

Atelier pentru dezvoltare personală de grup special conceput pentru copii. Programul “BUSOLA” este constituit dintr-un pachet de 12 sesiuni de psihoterapie de grup, fiecare sesiune având o durată de 2 ore. Ședințele de psihoterapie includ toate materialele necesare desfășurării activităților pentru durata celor 12 sesiuni.

Terapie probleme individuale psihologice

Psihoterapie individuală

Ședință de psihoterapie individuală pentru dezvoltarea personală, stima de sine, depresie, furie, autoblamare, gelozie, culpabilitate, anxietate, probleme personale și familiale, probleme relaționale, divorț, abandon, fobii, obsesii, ticuri, atacuri de panică, tulburări ale comportamentului alimentar, dependențe (alcool, droguri, țigări etc.), timiditate, evitare, eritem pudic, doliu, managementul durerii.

Pentru ședințe individuale care abordează probleme specifice dintre cele enumerate mai sus, vă rog să faceți o solicitare personal accesând butonul alăturat.

IMPORTANT

A fi organizat înseamnă a fi mai productiv, mai pregătit pentru neprevăzut și mai liniștit. Așadar, îți propun un set de reguli de urmat în cadrul ședințelor de terapie individuală sau, după caz, pentru grupurile de dezvoltare personală.

Respectați ora stabilită!

Programările se anulează de către client cu cel puțin 24 de ore înainte, telefonic sau prin mesaj.

Vă rog să respectați ora stabilită pentru fiecare ședință. În cadrul ședințelor individuale de psihoterapie este important să nu vă suprapuneți cu persoana care are ședință înainte sau după dumneavoastră. Astfel, respectăm confidențialitatea atât a ședințelor de terapie ale dumneavoastră, dar și ale celorlalți.

Dacă se întâmplă să întârziați, vom respecta programul stabilit inițial pentru a nu afecta următoarea programare.

Astfel, vei oferi posibilitatea unei alte persoane aflată în dificultate să beneficieze de o ședință de psihoterapie.

În cazul în care nu anunțați în timp util anularea sau reprogramarea ședinței, contravaloarea acesteia va fi achitată integral de către client cu ocazia următoarei programări, numerar sau prin virament bancar, aceasta fiind o dovadă a respectului reciproc. De asemenea, dacă din diverse motive, nu voi onora ședința stabilită, următoarea sesiune de psihoterapie va fi gratuită.