Termeni și condiții

Bine ai venit pe platforma bazaitu.ro!


Această pagină cuprinde informații generale destinate celor care vizitează platforma
bazaitu.ro în scopul utilizării serviciilor sau în orice alte scopuri.


 

Proprietarul platformei

Platforma bazaitu.ro este dezvoltată și administrată de către Cabinetul Individual de Psihologie (în continuare CIP) Gabriela Bâzâitu, înregistrat la Registrul Comerțului prin CUI 31531185, având sediul social în com. Lazu, jud. Constanța, str. Costache Negri, nr. 7, cod 907016.

Aplicabilitate

Condițiile prezentate în această pagină sunt valabile pentru website-ul www.bazaitu.ro și pentru orice alt website conex către care vei fi redirecționat în vederarea utilizării serviciului oferit de platforma bazaitu.ro și alte subdomenii ale www.bazaitu.ro, cu excepția cazului în care sunt specificate în mod expres alte condiții de utilizare pe website-ul către care s-a făcut redirecționarea.

Acest website poate include link-uri către alte website-uri care sunt gestionate de  entități afiliate bazaitu.ro sau entități non-afiliate cu privire la care eu nu port nicio responsabilitate. Atunci când accesezi aceste website-uri, te rog să consulți și condițiile de utilizare ale website-urilor respective pentru a putea înțelege cum funcționează, în ce condiții utilizează datele tale și cum sunt prelucrate acele date.

Atunci când utilizezi platforma bazaitu.ro pentru a face plăți pentru achiziționarea unor servicii, informațiile din prezenta pagina se vor completa cu Termenii și Condițiile pentru Plătitori și cu  Politica de livrarea și de retur pentru serviciile achiziționate online.

În cazul în care dorești să utilizezi și alte servicii conexe oferite în cadrul CIP – Gabriela Bâzâitu, se vor aplica termeni și condiții suplimentare de utilizare.

Drepturi de autor

CIP – Gabriela Bâzâitu este autorul acestui website și beneficiază de toate drepturile de proprietate intelectuală recunoscute de legislația română și cea internațională. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, fotografii, clipuri audio/video, ș.a.m.d. Sunt proprietatea CIP – Gabriela Bâzâitu sau sunt licențiate de CIP – Gabriela Bâzâitu pentru a fi folosite.

Conținutul acestui website, integral și/sau parțial, nu poate fi exploatat în alt scop decât cel de utilizare a serviciilor, fără acceptul scris prealabil al CIP – Gabriela Bâzâitu.

Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui website și/sau tentativa de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, ș.a.m.d., vor fi raportate către autorități și vor fi pedepsite conform legii.

Comunicări

Îmi poți transmite întrebări, comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul acestui website și a serviciilor oferite pe platforma bazaitu.ro, atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, de natură să afecteze viața privată, drepturile de proprietate intelectuală, ale bazaitu.ro sau ale unor terțe părți, și nu conțin viruși, nu derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanț, mailinguri în masă sau orice altă formă de spam.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le colectăm atunci când vizitezi platforma bazaitu.ro, te rugăm să consulți Politica de confidențialitate.

Legislația aplicabilă

Termenii și condițiile aplicabile vizitei pe platforma bazaitu.ro sunt supuse legislației române.

Actualizări

Platforma bazaitu.ro își rezervă dreptul de a modifica și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și condițiile de utilizare, fără notificare prealabilă. De aceea, te rugăm să vizitezi periodic această pagină pentru a verifica aplicabilitatea acestora.


Data ultimei actualizări: 30.03.2021