Termeni și condiții pentru plătitori

Bine ai venit pe platforma bazaitu.ro!

Te rog să citești cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale platformei bazaitu.ro


Această pagină cuprinde informații destinate celor care utilizează serviciile oferite de Cabinetul Individual de Psihologie – Gabriela Bâzâitu, pentru  efectuarea plăților online, care vor fi în continuare denumiți „PLĂTITORI”.


 

Te rog să citești cu atenție termenii și condițiile aplicabile pentru utilizarea site-ului bazaitu.ro atunci când efectuezi o plată pe Internet.

Informațiile din această pagină se completează cu Termenii și Condițiile Generale aplicabile tuturor vizitatorilor platformei noastre.

Efectuarea unei plăți prin intermediul platformei bazaitu.ro implică acceptul tău explicit în calitate de plătitor cu privire la termenii și condițiile aplicabile.

Furnizorul serviciilor

Serviciile disponibile prin intermediul platformei bazaitu.ro sunt furnizate de către Cabinetul Individual de Psihologie (în continuare CIP), înregistrat la Registrul Comerțului prin CUI 31531185, având sediul social în com. Lazu, jud. Constanța, str. Costache Negri, nr. 7, cod 907016.

Descrierea serviciilor

Platforma bazaitu.ro oferă servicii de psihologie și psihoterapie, pe care clienții (beneficiarii) le pot achita folosind metode de plată electronice (cum ar fi carduri debit/credit emise sub sigla Visa/Mastercard, mesaje SMS și alte instrumente moderne de plată).

Metodele de plată disponibile pe platforma bazaitu.ro sunt puse la dispoziție de Netopya Payments. CIP – Gabriela Bâzâitu nu-și asumă nicio responsabilitate cu privire la eventualele problemele care ar putea apărea la procesatorul de plată în momentul efectuării tranzacțiilor online.

Serviciile de plată online prezente pe platforma bazaitu.ro te ajută să plătești în siguranță, având integrată transmiterea datelor prin intermediul SSL (Secure Sockets Layer). Pentru efectuarea plăților electronice, platforma bazaitu.ro nu îți va percepe niciun comision.

Utilizarea serviciilor

Serviciile mele sunt destinate atât adulților cât și minorilor, însă, achitarea serviciilor destinate minorilor vor fi achiziționate de către un adult. Utilizarea platformei bazaitu.ro de către un minor este permisă doar dacă acesta se află sub supravegherea unui părinte sau a tutorelui legal.

Cunoașterea clientelei

Platforma bazaitu.ro, prin intermediul procesatorului de plăți electronice NETOPIA Payments SRL, aplică măsuri de cunoaștere a clientelei, în baza Legii nr. 129/2019 pentru prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, atât în ceea ce privește clienții noștri parteneri, cât și persoanele care utilizează platforma noastră pentru efectuarea unei plăți către clienții noștri parteneri.

Aceste măsuri au ca scop evaluarea și monitorizarea continuă a relației de afaceri, inclusiv prin examinarea tranzacțiilor încheiate pe toată durata relației contractuale, pentru a ne asigura că tranzacțiile realizate sunt conforme cu informațiile deținute referitoare la client, profilul activității și profilul riscului, inclusiv sursa fondurilor, precum și că datele sau informațiile deținute sunt actualizate și relevante.

În acest sens, îți vor fi solicitate anumite date cu caracter personal la momentul efectuării plății, precum și ulterior efectuării unei plăți, atunci când situația o impune (spre exemplu, în cazul unei tranzacții efectuate în condiții suspecte). Poți afla mai multe detalii despre condițiile în care prelucrăm datele cu caracter personal în secțiunea dedicată de mai jos.

Veridicitatea datelor furnizate și Securitate

Atunci când utilizezi platforma bazaitu.ro, ești răspunzător pentru veridicitatea datelor furnizate pe platformă și ești pe deplin responsabil pentru menținerea securității și confidențialității acestor date în afara utilizării platformei.

În cazul în care ai o suspiciune rezonabilă că securitatea sau confidențialitatea datelor pe care le-ai furnizat pe platforma bazaitu.ro la momentul efectuării plății a fost compromisă, te rugăm să ne informezi imediat pentru a lua toate măsurile necesare care se impun pentru protejarea acestor date.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

În momentul în care efectuezi o plată prin intermediul platformei bazaitu.ro vom colecta anumite informații despre tine.

Refuzul de a furniza datele cu caracter personal care îți sunt solicitate poate determina imposibilitatea procesării plății prin intermediul platformei bazaitu.ro.

Pentru mai multe informații despre prelucrarea datelor tale cu caracter personal colectate în contextul efectuării unei plăți prin intermediul platformei bazaitu.ro, te rugăm să consulți Nota de informare GDPR pentru plătitori.

Declarații

Pentru utilizarea platformei bazaitu.ro, în vederea efectuării unei plăți electronice, declari că:

  • ești deținătorul legitim al tuturor informațiilor pe care le-ai introdus pe platforma bazaitu.ro, că acestea sunt corecte și că nu vor cauza daune unei terțe părți;
  • ești beneficiarul real sau acționezi ca mandatar al beneficiarului real în numele căruia se realizează tranzacția a cărei plată este efectuată prin intermediul platformei bazaitu.ro;
  • sursa fondurilor pentru efectuarea plății nu provine din activități ilicite;
  • circumstanțele pentru efectuarea plății nu vor rezulta în fapte care intră sub incidența legislației penale, care includ (fără limitare) infracțiunile de spălare de bani (art. 49 din Legea nr. 129/2019), finanțarea terorismului (art. 36 din Legea nr. 535/2004), fraudele comise prin sisteme informatice şi mijloace de plată electronice (art. 249-252 din Codul Penal), falsificarea de monede, timbre sau de alte valori (art. 311 din Codul Penal), infracțiuni contra siguranței și integrității sistemelor și datelor informatice (art. 360-366 din Codul Penal).

Furnizarea unor declarații false dă dreptul bazaitu.ro și procesatorului de plăți Netopia Payments SRL, de a lua toate măsurile permise pentru lege pentru repararea prejudiciului produs și pedepsirea faptelor cauzatoare de prejudicii.

Soluționarea disputelor legate de plată

În cazul în care, ulterior utilizării platformei noastre, vei avea o dispută în legătura cu plata efectuată (solicitare de restituire a fondurilor sau refuzul de plată a unei tranzacții), vor fi aplicabile cu prioritate regulile specifice metodei de plată utilizate (spre exemplu, în cazul tranzacțiilor a căror plată este efectuată prin card bancar, se vor aplica regulile de soluționare prin arbitraj prevăzute de sistemul bancar și schemele internaționale de card Visa/Mastercard).

Actualizări

Platforma bazaitu.ro își rezervă dreptul de a modifica și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și condițiile de utilizare, fără notificare prealabilă. De aceea, te rugăm să vizitezi periodic această pagină pentru a verifica aceste condiții de utilizare.


Ultima actualizare: 30.03.2021